Voor mij geen goede voornemens voor het nieuwe jaar. Of slechte.

Als ik me iets voorneem, dan per direct. Nog even uitstellen tot een 'magische' datum, dat is voor mij een teken dat iemand er nog niet klaar voor is.

Do. Or do not. There is no try.

Yoda

Ik ga in 2015 heel veel doen.
Van heel veel dingen heb ik nu nog geen weet. Van een aantal heb ik hele duidelijke beelden. En zelfs getallen.

274 x 89,1

In juni 2014 ben ik begonnen met project 'Minder Matthijs (Revisie 2)' en niet geheel zonder succes. Ik ben inmiddels zo'n 30 kilo lichter, mijn percentage visceraal vet, in de volksmond ook wel 'buikvet' genoemd, zit weer in de gezonde zone en ook mijn BMI is onder de 25 gedoken. Kortom, ik heb weer een gezond gewicht. Toch ben ik nog niet klaar. Met mijn huidige 92 kilogram zit ik nog net boven mijn streefgewicht van 89,1.

In 2015 zal ik tenminste 274 dagen 89,1 kilogram of minder wegen.

10 in 55

In november ben ik samen met Kira gaan hardlopen. Rustig aan, met een beginnersschema om van 0 naar 5 kilometer te komen. Inmiddels is de laatste week van het schema aangebroken en zal begin januari het eerste half uur non-stop gelopen gaan worden.

Het volgende schema ligt al klaar om ons begin maart een uur te laten hollen. De halve marathon bewaar ik nog even voor 2016. Zodra ik een uur in de benen heb zitten, ga ik werken aan mijn snelheid.

Nog voor de zomer zal ik starten in een recreatieve loop van 10 kilometer, die ik binnen de 55 minuten ga uitlopen. Eind van het jaar zal dat binnen 50 minuten zijn.

12 x 250+

In 2015 ga ik tenminste 12 blog posts schrijven voor dit blog.
Alles van 250 woorden of minder, dat telt niet.

En jij?
Wat ga jij in 2015 doen?